maanantai 5. tammikuuta 2015

Berliiniin- auf wiedersehen

Tänään on ollut luistelutäyteisen viikon luistelutäyteinen alku. Tänään oli täällä Turussa muodostelmaluistelun kutsukilpailut, joissa olin aamupäivällä tuomarina. Olin myös ensimmäistä kertaa apulaisylituomarina. Tuomarointihomma on kyllä kivaa. Siinä näkee tutun lajin ihan eri tavalla. Iltapäivällä vaihdoin roolia valmentajaksi, kun omat luistelijani kisasivat tämän viikon ensimmäisen kisansa. Oma kisamme olikin varsin kovatasoinen. Teimme yhden kauden parhaista ohjelmista keräten ennätyspisteemme, jotka kantoivat meidät tänään upeasti hopealle. Nopeasti vilkaisin myös ikäluokkamme Seasons best-listaa ja tämän päivän pisteet siivittivät meidät siinä neljännelle tilalle, mahtavaa!   



Nyt tässä pakkailen matkalaukkuun kamoja. Huomenna, keskiviikkona, on lähtö Berliiniin, jossa kisataan perjantaina ja lauantaina Cup of Berlin. Kansainvälisissä kisoissa on aina hieno tunnelma, kun kaikki suomalaiset pitävät yhtä ja kannustavat omiaan. Omalta luistelu-urallani muistan parhaimpina hetkinä ne, kun odotimme KV-kisojen jään laidalla omaa kisavuoroa Suomi-Finland - huutojen raikuvissa hallissa. Eikä Maamme- laulun laulaminen palkintojenjaossakaan kylmäksi jättänyt. Valmentajauralla olen ollut mukana yhdessä kansainvälisessä kisassa tätä ennen ja nyt on vuorossa toinen. Odotukset kisalta ja sen tunnelmaltaan ovat korkealla. Joukkuekin tuntuu olevan hyvässä kunnossa. Hotellissamme ei ilmeisesti ole Wi-Fi yhteyttä, joten blogipäivityksiä voi odotella taas ensi viikolla. Instagramiin yritän päivitellä reaaliaikaiset tunnelmat, jos netin ääreen pääsen. Minut löytää sieltä Kantoha- nimimerkillä.

Niskakin on jo parempi ja ensi viikolla pääsen taas treenailemaan. Maratonkoulukin jatkuu silloin. Ihania pakkaskelejä on nyt pitänyt ja ne toivottavasti jatkuvat ensi viikollakin. Olisi mahtavaa kaivaa sukset esiin ja lähteä hangille. Odotan myös, että päästäisiin Kristan kanssa vihdoin Ruissaloon juoksemaan. Siellä on aina niin kaunista, vuodenajasta riippumatta.

Nyt on kuitenkin aika kaivaa vanhat saksan taidot muistin syövereistä. Kivaa viikkoa kaikille ja bis bald!


1 kommentti:

  1. Tsemppiä ja hauskaa reissua!! :) Ja kiva kuulla, että niska on jo parempi! Gute reise! ;)

    VastaaPoista